بخش سنجش از دور و GIS گروه جغرافیای طبیعیِ دانشکده علوم جغرافیایی و برنامهریزی با همکاری دفتر همکاریهای علمی و بینالمللی دانشگاه اصفهان اقدام به برگزاری «مدرسه زمستانه بینالمللی دانشگاه اصفهان: ارزیابی فرآیندهای چشمانداز؛ تحت تغییرات جهانی، از گذشته تا بهحال» کرد.
به گزارش وب سایت خبریuinews این مدرسه به مدت 7 روز از 23 تا 30 ژانویه (3 تا 10 بهمن) در دو بخش مجازی و حضوری-عملی با تدریس متخصصینی از دانشگاه های اصفهان، پاویای ایتالیا، چارلز و علوم زیستی پراگ در چک، کازیمیر ویکی لهستان و توبینگن آلمان برگزار شد.
در افتتاحیهی مراسم که یکشنبه سوم بهمن ماه در محل سالن کنفرانس دانشکده جغرافیا صورت پذیرفت دکتر کمیل طیبی مدیر وقت دفتر همکاریهای علمی و بینالمللی دانشگاه ضمن خوشآمدگویی به اساتید مدعو و شرکتکنندگان دوره، محوریت موضوعی این مدرسه را با توجه به شرایط کنونی سیاره بسیار بااهمیت دانست و آن را فرصت مغتنمی برای دانشجویان جهت رشد علمی و توانافزایی قلمداد کرد.
شایان ذکر است دکتر رضا ذاکرینژاد مسئول بینالمللیسازی دانشکده علوم جغرافیایی و برنامهریزی و همچنین دبیر برگزاری این مدرسه زمستانه، ضمن خوشامدگویی به میهمان داخلی و خارجی و تشکر از سخنرانان این برنامه ابراز داشت: هدف این برنامه جهت تعامل بیشتر دانشگاه اصفهان خصوصاً دانشکده علوم جغرافیایی و برنامهریزی با دانشگاههای برتر دنیا است که زمینهای جهت تبادل آخرین یافتههای علمی در علوم جغرافیایی (سنجش از دور و GIS) گردد. ایشان هم چنین اظهار امیدواری نمود که این مدرسه با همکاری دانشگاه های همکار به صورت سالانه برگزار شده و زمینهای جهت تبادل استاد و دانشجو با دانشگاههای همکار را فراهم آورد.
در بخش مجازی این مدرسه، آقایان پروفسور دکتر میشل مرکر از دانشگاه پاویای ایتالیا، دکتر منصور ماماهه از دانشگاه دیفای نیجر، دکتر میشل هبل از دانشگاه کازیمیر ویکی لهستان، دکتر وحید موسوی از دانشگاه تربیت مدرس، دکتر داریوش رحیمی و خانم دکتر حمیده غلامحیدری از دانشگاه اصفهان وبینارهای خود را ارائه داشتند و به سوالات شرکتکنندگان پاسخ دادند.
در بخش حضوری-عملی این مدرسه (روزهای 9 و 10 بهمنماه)، آقایان دکتر یان کروپاچف از دانشگاه چارلز و دیوید موراوک از علوم زیستی پراگ در جمهوری چک کارگاه هایی را مجموعاً به مدت 14 ساعت برگزار کردند که مطالعهی موردی پروژههای آنان از ایران بود.
گفتنی است، بعد از اختتامیه دوره، آقایان کروپاچف و دیوید موراوک از اساتید مدعو طی بازدید علمی همراه با دو تن از اساتید گروه جغرافیای طبیعی از مناطق شهرستان شهرکرد در استان چهارمحال و بختیاری، تغییرات چشماندازهای منتخب را مورد بررسی قرار دادند.